Σελιανιτικα...το μαγευτικο μας χωριο

Πλησίον της Εθνικής Οδού Αθήνας-Πάτρας, 180 χλμ. από την Αθήνα και 30 χλμ. από την Πάτρα, βρίσκεται το μαγευτικό χωριό μας, τα Σελιανίτικα. Τα Σελιανίτικα είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου. Είναι ένας παράδεισος για παιδιά και ενήλικες και το ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το χωριό μας διαθέτει μια όμορφη παραλία με καθαρά νερά, εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, clubs, κινηματογράφο και μια μεγάλη αγορά. Τα Σελιανίτικα είναι ένα ιδανικό μέρος για εκείνους που συναρπάζονται από την φυσική ομορφιά και για όσους αναζητούν την μαγεία των βουνών.

Η πρόσβαση στα Σελιανίτικα είναι εύκολη με αυτοκίνητο, τρένο, καράβι ή αεροπλάνο.

Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει η δυνατότητα μονοήμερης εκδρομής στα μαγευτικά Τριζόνια με το Oianthi Cruises για πληροφορίες εδώ: www.oianthi-cruises.gr

Με αφετηρία τα Σελιανίτικα μπορείτε να επισκεφθείτε την Αρχαία Ολυμπία, το Αίγιο, τους Δελφούς, την Επίδαυρο, το Μέγα Σπήλαιο & την Αγία Λαύρα στα Καλάβρυτα.

Σελιανίτικα (Αίγιο), Τ.Κ. 251 00, Αχαΐα, Πελοπόννησος

Get Directions
Selianitika, Achaia
Selianitika, Achaia
Selianitika, Achaia
Selianitika, Achaia

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑ!!!!!

Καταπληκτική θέα,καθαροί χώροι (τα δωμάτια,η υποδοχή)άψογη διεύθυνση φιλικοί κ χαμογελαστοί άνθρωποι, πολυ καλές τιμές κοντα στην αθηνα μια χαρά!!!η τοποθεσία καταπληκτική...

Leonidas S (Αθήνα, Ελλάδα)
Read more in Tripadvisor